Μεγάλες Επιχειρήσεις

Επιχειρηματική Τραπεζική

Safe@Web

Η Υπηρεσία Safe@Web προστατεύει την κάρτα σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση όταν κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου σε εμπόρους οι οποίοι συμμετέχουν στην υπηρεσία αυτή. Οι αγορές σας γίνονται ασφαλείς με τον Κωδικό Μίας Χρήσης (OTP). Η Υπηρεσία είναι δωρεάν για τους Κατόχους Καρτών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ.

Virtual Personal Assistant

Η νέα υπηρεσία από τη Mastercard για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους κατόχους της επαγγελματικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ.

Mastercard Business Debit

Γενικά

Διεθνείς χρεωστικές κάρτες (debit cards) που προσφέρουν στα στελέχη των επιχειρήσεων και στις ίδιες τις επιχειρήσεις τους ένα σημαντικό αριθμό διευκολύνσεων.

Η νέα κάρτα Debit Business MasterCard διαθέτει τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, η οποία επιτρέπει την πραγματοποίηση αγορών ύψους μέχρι και €3χιλ. ημερησίως σε επιχειρήσεις που διαθέτουν τα ειδικά τερματικά με το σήμα  

Ανέπαφες​ συναλλαγές με απλά βήματα και απόλυτη ασφάλεια.

Μέσω της τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών, η Mastercard Business Debit της Εθνικής Τράπεζας παρέχει πρόσθετη ευκολία και ταχύτητα στις αγορές σας σε επιχειρήσεις που διαθέτουν τα ειδικά τερματικά με το σήμα ανέπαφων συναλλαγών.

Πώς;

  • Κρατάτε την κάρτα για μερικά δευτερόλεπτα μπροστά από το τερματικό.
  • Για ποσά έως €50 η συναλλαγή σας ολοκληρώνεται χωρίς την εισαγωγή του ΡΙΝ.(*)
  • Για ποσά άνω των €50 εισάγετε τον ΡΙΝ, εφόσον σας ζητηθεί.
  • Όταν ακούσετε το χαρακτηριστικό ήχο “beep”, η συναλλαγή σας έχει ολοκληρωθεί με απόλυτη ασφάλεια.

Επιπλέον, παρέχει στους κατόχους της, τη δυνατότητα διευρυμένης αποδοχής σε εκατομμύρια επιχειρήσεις με το σήμα MasterCard σε όλο τον κόσμο, αγορών μέσω διαδικτύου και παγίων εντολών.

Παράλληλα, εξακολουθεί να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για την πραγματοποίηση των τραπεζικών σας συναλλαγών, όπως ανάληψη μετρητών μέσω των ΑΤΜ.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης Κάρτας πιέστε εδώ

ΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΕΞΟΔΑ

  • Πίνακας εξόδων καρτών πιέστε εδώ

Σημείωση

* Για την ασφάλειά σας ενδέχεται να σας ζητηθεί η εισαγωγή του PIN και για συναλλαγές αξίας ίσης ή μικρότερης των €50.